Verzending

Gratis verzending binnen de EU

Als u in het bestelproces onze standaardverzending selecteert, ontvangt u uw bestelling zonder verzendkosten na ontvangst van de betaling. Naast gratis verzending bieden wij wereldwijde verzending. U wordt geïnformeerd over de kosten die in het bestelproces worden gemaakt.

 

Zelfverzamelaar

Naast levering is er ook de mogelijkheid tot zelfafhaling op het volgende adres: Wahdat Trading GmbH, Am Sandtorkai 25, 20457 Hamburg. Zorg ervoor dat het tapijt in de artikelbeschrijving is gemarkeerd als ter plaatse beschikbaar.

 

Verzending Zwitserland & Noorwegen

Verzending naar Zwitserland en Noorwegen is netto. Belastingen en douanerechten worden u in rekening gebracht door de verzenddienstverlener. Bij een eventuele retourzending is de retourzending ook gratis. Neem contact op met uw plaatselijke douanekantoor voordat u een bestelling plaatst in verband met douanerechten en BTW.

 

Transportschade

In geval van zichtbare transportschade aan de goederen, gelieve dit direct bij ontvangst van de goederen aan het transportbedrijf te melden en met foto's te documenteren. In geval van transportschade die pas later aan het licht komt, gelieve dit ook te melden aan de transportdienst met de bijbehorende foto's. Ook in deze gevallen kunt u contact met ons opnemen.

Recent bekeken
Rugway Store

Heb je advies nodig?

Bezoek ons in de Speicherstadt van Hamburg!

of bel:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Veilig winkelen dankzij Trusted Shops certificaat
SSL
Uw gegevens zijn veilig bij ons en worden SSL-gecodeerd verzonden.
Carefair
Gecontroleerde herkomst van onze producten - wij zijn lid van Care & Fair